Fransk restaurant København, gourmet inspireret af sæsonens råvarer

Spis i en charmerende fransk restaurant lokaliseret på et af Københavns mest anerkendte hoteller. Skovshoved Hotel er kåret som et af Europas fem bedste små hoteller af International Living og byder på høj kvalitet og god service i hyggelige omgivelser.

Vi er lokaliseret på Strandvejen i København – i gåafstand fra Dyrehaven og med gode forbindelser til centrum. Her finder du en fransk restaurant med en bred varietet af velsmagende specialiteter fra det populære franske køkken. Retterne kreeres af sæsonernes mest friske råvarer og byder på gourmetoplevelser til rimelige priser.

Køkkenchef Philippe Houdet har erfaring fra flere Michelin klassikere, både i Frankrig og herhjemme. Senest har han leveret fransk kokkekunst på restauranten Pierre André i København. Nytænkning er velset i restauranten, men den gode smag sættes altid højest. Derfor er maden ikke overpyntet – den er tilsmagt.

Som fransk restaurant i København ved vi, at konkurrencen om din gane er hård. Derfor prøver vi at adskille og udmærke os fra andre gourmetrestauranter. Dette sker ikke blot i form af vores prisvenlighed, men ligeledes gennem et højt serviceniveau.

Velkommen til en fransk restaurant i København, der på tredje år har en anbefaling i Guide Michelin som ”Bib Gourmand”.

Få en gourmetoplevelse i særklasse og med massevis af forskellige smagsindtryk

Et måltid på Skovshoved Hotel byder på en lang række forskellige og gode smagsindtryk. Vores a la carte menu består således udelukkende af serveringer i forretsstørrelse, hvorfor du kan vælge mellem flere favoritter og stadig holde regningen på et rimeligt niveau.

Vi serverer både til middag og frokost. På vores frokostmenu finder du både sæsonbetonede a la carte klassikere, såvel som dansk smørrebrød lavet fra bunden.

Vi tilbyder også catering og mærkedagsmenuer, ligesom vi byder større selskaber velkommen i vores hyggelige lokaler.

Bestil bord online eller kontakt os per telefon. Vi garanterer dig en dag med velsmagende delikatesser og god service leveret i charmerende omgivelser

Er du interesseret i en prisvenlig gourmetoplevelse leveret med Michelin standard, er Skovshoved Hotel bestemt et godt valg.

Bestil bord online eller kontakt os på tlf. 39 64 00 69.