Historiske hoteller i Danmark

Vi anbefaler, at du også besøger de andre historiske hoteller i Danmark:

 

Ballebro Færgekro ligger i Sønderborg

Ballebro_lilleKroens gamle hovedbygning er rammen om de 11 lyse og harmonisk indrettede værelser. Værelserne er indrettet i samme atmosfære som resten af kroen, med gamle udsmykkede møbler og et privat komfortabelt badeværelse. Der er kik til fjorden fra næsten alle værelser – og skulle vandet indbyde til en hurtig dukkert, er muligheden lige uden for døren. Med fremragende mad, høflig betjening og en af Danmarks smukkeste udsigter er dette stedet, hvor man sætter en tankestreg. Hvor sanserne bliver forkælet, og hvor livet tænkes igennem, fejres eller måske ændres radikalt.

 

Niels Bugges Kro & Hotel i Viborg

NBkroI Hald Ege skov, idyllisk og atmosfærefyldt, hvor Egen møder Bøgen ligger Niels Bugges Hotel. Midt i naturen med sine blot 14 værelser, er Niels Bugge Hotel et sted, hvor man finder atmosfære, nærhed og en ægte stemning. Kroen er gennem årene blevet vedligeholdt og restaureret med nænsom hånd – og med stor respekt for stedet og historien. Uanset årstiden er naturen omkring Niels Bugge’s Kro altid en oplevelse for sjæl og legeme. Såvel om foråret, når bøgen springer ud og alting grønnes – som om efteråret, hvor skoven inviterer til en rask løvfaldstur.

 

Hotel Strandgaarden er et badehotel på Læsø

350x350StrandgaardenBadehotellet er essensen af alt det gode på Læsø.Komfortable værelser i 275 år gamle rammer. Dagens menu er tilberedt fra bunden af de bedste råvarer fra Læsø – og resten af verden. Den hvide sandstrand er så tæt på, at man kan høre bølgerne slå op på den. Og får man pludselig nok af ro og velbehag – så byder de på en masse aktiviteter: Golf, cykelture, ridning, kajaksejlads, m.m.