Havet, kultur og dejlige omgivelser på et sted

dyrehaven

Skovshoved Hotel er beliggende i det charmerende Skovshoved, som er et af Københavns mest eksklusive områder og blot 7 km fra København centrum.

Der er masse af gode forretningsstrøg i omegnen; Jægerborgs Allé, Strandvejen i Hellerup & Ordrupvej m. fl. Der går bus udenfor hotellets dør til København og der er S-togstation i gå afstand, så på kun 20 minutter kan man være i Københavns centrum med eksklusive butikker og et pulserende kulturliv.

Har man lyst til smukke naturoplevelser er mulighederne mange tæt på Skovshoved Hotel. For eksempel, kan man blive hentet i Hestevogn eller leje en af hotellets cykler og cykle en tur i Dyrehaven og se kronvildt der går frit. Vi arrangerer også guidede ture i det historiske fiskerleje Skovshoved, hvor man får historien bag skovserhusene, fiskerne samt bronze-figuren af Skovserpigen af billedkunsterne Vivian Rose. Der findes badebro lige nedenfor hotellet til vores gæster og i gå afstand ligger 2 af Københavns bedste strande, Bellevue strand og Charlottenlund Strandpark.

Få kilometer fra hotellet ligger Danmarks ældste golfklub, Københavns Golfklub. Tæt på hotellet i gå afstand ligger både Dyrehaven og Bakken.

Bakken forlystelsespark

Dyrehavsbakken har en historie, der strækker sig mere end 400 år tilbage i tiden, og er intet mindre end verdens ældste forlystelsespark.Bakken byder på kørende forlystelser for alle, og der er 33 at vælge imellem. Bakken byder dig også på underholdning af enhver art.

 

Tivoli

Tivoli er den største, smukkeste og mest romantiske forlystelsespark med oplevelser til både børn og voksne midt i København. Der finder du forlystelser til alle alder, musik for enhver smag, og de mange diverse restauranter byder på en bred variation af smagsoplvevese.

 

Kulturoplevelser, museer og teater


Ordrupgaard
Kunst Museum

Ordrupgaard er et museum for fransk impressionisme og dansk guldalder med en eksklusiv samling af malerier af kunstnere som Monet, Gauguin og Hammershøi. Ordrupgaard ligger i en smuk park nær Dyrehaven. Parken består af flere forskellige områder af bl.a. bøgeskov, en barokinspireret rosenhave og et engområde.


Louisiana
Museum for Moderne Kunst

Louisiana Museum of Modern Art er et internationalt museum med en betydelig samling af moderne kunst og  ligger i Nordsjælland med panoramaudsigt over Øresund. Med sine over 3.000 værker er museets permanente samling blandt Skandinaviens største.


Gl.
Holtegaard Kunstmuseum

Gl. Holtegaard er en kunsthal med 3-4 skiftende udstillinger om året. Det viser ældre, moderne og samtidskunst, der har et budskab til det moderne menneske. Det er kendetegnende for Gl. Holtegaard, at præsentere kunstnere, som ikke tidligere er blevet vist for et dansk publikum. Den smukke barokhave, der omkranser hovedbygningen, er et yndet udflugtsmål. I sommerhalvåret danner haven rammen om en række koncerter med både klassisk og rytmisk musik samt andre arrangementer.


Kronborg
Slot

Kronborg i Helsingør ved indsejlingen til Øresund er et af Nordeuropas betydeligste renæssanceslotte og kendt verden over fra Shakespeares Hamlet. I dag er Kronborg Slot mest af alt en af Danmarks vigtigste kulturhistoriske seværdigheder.


Karen Blixen Museum på Rungstedlund

Karen Blixen musset ligger ved Rungsted Kyst i Nordsjælland.Udover det private hjem byder museet på dokumentarudstilling om Karen Blixens liv og værk, galleri med Karen Blixens tegninger og malerier, film og skiftende særudstillinger og arrangementer.


Bellevue Teater

Bellevue Teater ligger i Klampenborg, lige overfor Bellevue Strand. Bellevue Teatrets repertoire henvender sig til et bredt publikum, og satser på nye, talentfulde kunstnere og på spændende samarbejder kunstarterne imellem.


Danmarks
Tekniske Museum

Danmarks Tekniske Museum har som formål at dokumentere og formidle udviklingen i naturvidenskab, teknik og industri samt herunder luftfart i det danske samfund. Museet er et statsanerkendt, selvejende museum, der er stiftet i 1911 af Danmarks Industriforening og Håndværkerforeningen i København.

 

Sejlsport

Skovshoved havn

Vedbæk havn

Rungsted havn

Kongelig Dansk Yacht Klub, Hellerup

 

Golf

Københavns Golfklub