Hoteller i København – nyd et skønt ophold i hyggelige Skovshoved

Et af de hyggeligste hoteller i København - Skovshoved HotelSkovshoved Hotel hører til blandt de absolut hyggeligste hoteller i København. Vores hotel har eksklusive faciliteter og en højt anerkendt gourmetrestaurant. Skovshoved Hotel drives med hjertet, hvilket betyder, at vi altid har tid til at tage os af dine ønsker og behov.

Vi har 22 flot indrettede og veludstyrede værelser, hvoraf de fleste har den skønneste havudsigt. Stilen i værelserne er skandinavisk med lyse rum og enkle toner. Hotellet har generelt en hyggelig atmosfære, der ligeledes emmer af eksklusivitet.

Vores beliggenhed er blandt de bedste, hvad angår hoteller i København. Ret ved Øresund og indhyllet i grønne, naturskønne omgivelser. Området omkring Skovshoved Hotel har en herlig, idyllisk ro over sig, til trods for at vi kun befinder os 7 kilometer fra Københavns pulserende centrum. Vi er i gåafstand fra Dyreparken, og der er gode forbindelser til København og byens mange forskellige kulturskatte.

Vores høje kvalitets- og serviceniveau har gjort, at vi er udnævnt som værende blandt de fem bedste små hoteller – ikke blot i København, men hele Europa.

Vi huser en Michelin anbefalet restaurant med fransk inspireret gourmet på menuen

Skovshoved Hotel er ikke blot kendt for god kvalitet, service og smukke omgivelser. Vores restaurant er blandt landets bedste og byder altid velkommen til gode smagsoplevelser.

Køkkenet ledes af Philippe Houdet, som har en flot baggrund med erfaring fra flere Michelin klassikere i Frankrig og København. I dag forkæler han og hans stab vores mange gæster med fransk inspireret gourmet lavet af sæsonernes bedste danske råvarer.

Vi fokuserer kompromisløst på den gode smag og leverer god service med stor faglighed. Dette er de seneste 3 år blevet belønnet med anbefalinger i Guide Michelin som ”Bib Gourmand” – et godt spisested i København med rimelige priser.

Besøg et af de bedste hoteller i Købehavn og få oplevelser, der forkæler alle sanserne. Det et nemt og hurtigt at booke værelser. Vi glæder os til at se dig

Få et skønt ophold på et af de skønneste hoteller i København. Du er også altid velkommen til blot at besøge vores gourmetrestaurant.

Book værelser online eller kontakt os på tlf. 39 64 00 28.