Det siger gæsterne

Flere af vores gæster har udtrykt tilfredshed med Skovshoved Hotel og restaurant, læs et par udvalgte anmeldelser herunder.

Anmeldt maj 2016 – Josephine og Tue

Tusind tak til alle for hjælpen og en fantastisk aften, i forbindelse med vores bryllup den 30. april 2016.

Vi ønskede os et bryllup, hvor vi kunne være til stede med vores gæster og ikke skulle lave noget selv. Uden bekymringer om alt det praktiske. Vi fik det helt som vi ønskede os – og alle der arbejdede den aften, skal have tak for det store engagement, som gjorde, det blev en uforglemmelig aften.

Hele dagen forløb fuldstændig som planlagt. Alle tjenere var smilende, servicemindet og super opmærksomme på, om folk manglede noget. Selvom vi var 82 mennesker, fik alle mad næsten samtidigt. Der var altid vin i glassene, og de ydede en fantastisk service.

Maden var helt perfekt! 4 super gode retter, perfekt tilberedt og smukt anrettet. Det var bare smagsfuldt, mørt og tak til køkkenet for at så mange mennesker fik mad samtidigt og alt klappede. 82 perfekt medium stegte bøffer på samme tid, det er bare sublimt.  Vinen passede super godt til maden.

Cocktailbaren fungerede også helt som vi havde tænkt. Rigtig gode cocktails og mange at vælge imellem. Det var nogle festlige fyre, der også var med til at skabe god stemning i baren og på dansegulvet. Eftersom der var godt gang i den, på det tidspunkt vi havde aftalt at slutte, ville vi gerne forlænge med en time. Det blev bare taget med et smil, der blev lagt en ny plan og vi festede bare videre.

Brunchen søndag morgen var også bare helt perfekt. Vi er bare super glade for hyggelige lokaler, værelser, mad, service og den store indsats personale ydede. Stort tak til alle for en perfekt dag. Vi vil varmt anbefale Skovshoved Hotel til andre der skal holde bryllup.

Stort kram til alle
Josephine og Tue

——-

 

Gallafest 20.09.2013

Kære Tofa, Ann og Ralf,

Tusind tak for et særdeles velgennemført arrangement hos Jer den 20. – 21. september.

Vi havde alle en fantastisk 10 års fødselsdags / gallafest. Maden, betjeningen, værelserne og stemningen var helt i top og det hele klappede som vi gerne ville have det. Det var en dejlig oplevelse, som vi alle vil huske og se tilbage på med glæde. Vi giver fem stjerner og vores bedste anbefaling. Jeg håber I vil viderebringe min tak til alle Jeres medarbejdere involveret.

Jan Davidsen

Bryllup 31.08.2013

Kære Ralf og Ole

Først og fremmest tusind tak for en virkelig vellykket aften hos jer i lørdags! Vi er simpelthen så glade for hvor godt det hele forløb og vi har i det hele taget følt os meget trygge i jeres hænder hele vejen igennem.

I skal også have tak for den utroligt dejlige mad og de skønne vine, som vi fik mange komplimenter for i løbet af aftenen. Derudover må vi lige nævne at personalet (både dem der arbejdede om aftenen, men også dem vi ellers er stødt på) har simpelthen været så søde og imødekommende, så det har været en fornøjelse at være på jeres hotel. Vi vil klart anbefale jer til andre!

Kia og Frederik

Middag i restauranten 27.08.2013

Kære Ralf,

Vil blot fortælle dig, at ledelsen i NCC var meget glade for arrangementet hos jer. De kaldte det et ‘lige i øjet’ arrangement :) Alt havde været perfekt!

Camilla Frank

Bryllup 10.08.2013

Kære Ralf, Ole & Andreas,

Først vil vi takke Jer for en fantastisk bryllupsfest den 10. august 2013. Rammerne, maden, servicen & planlægningen var i top. Vi har fået mange rosende ord på både mad og vine efterfølgende. Ralf, du fik guidet os igennem diverse beslutninger inden festen på bedste vis, hvilket gjorde, at vi var helt rolige og blot kunne nyde dagen, da den endelig kom. Du gav os klart en fornemmelse af kompetence og overblik allerede fra vores møde. Andreas, du sørgede for, at dine kollegaer og du fik alt til at klappe på dagen/ aftenen, og det kunne på ingen måde mærkes, at dette var dit første selvstændige arrangement. Vi håber, at du vil viderebringe et stort og hjertelig tak til de fantastiske kollegaer som hjalp på dagen.

Sidst må vi sige, at overnatningen for de af vores gæster som blev og os selv var dejlig. Det var et ekstra plus, at få mulighed for at spise morgenmad sammen med en del af vores gæster samt vores datter som støtte til selskabet om morgenen.

Endnu en gang af hjertet tak, vi vil mindes dagen med glæde.

Ann-Sofi & Dennis Brua Brandt

Bryllupsgæster 10.08.2013

Hej Ralf Kristensen

Vi var til bryllup i lørdags på skovshoved hotel. Jeg vil sende de bedste anbefalinger til hele personalet… Men en special tak til Andreas som styrede hele arrangementet super flot…alt var vellykket.. Andreas fortjener et stort klap på skulderen

Rene wexøe og Anja Hørup

Bryllupsgæst 28.07.2013

Min datter og svigersøn holdt deres bryllup hos jer lørdag d. 28. juli 2012 – en HELT IGENNEM FANTASTISK OPLEVELSE – alt var perfekt – maden, vinen, betjeningen – hvis jeg må sige én lille ting, så kunne knivene godt være skarpere. Det var der flere af gæsterne, der nævnte. Synes blot jeg lige vil gøre opmærksom på dette.

1000 TAK for en dejlig oplevelse.

Pia Nielsen, Tåstrup

Bryllup 06.07.2013

Hej Ole

Vi vil gerne sige tak endnu en gang for samarbejdet omkring festen, som har været professionelt og nærværende hele vejen igennem, men stor respekt og fleksibilitet ift. vores ønsker for bryllupsfesten. Mest af alt vil vi gerne sige tak for den topprofessionelle afvikling af festen, hvor det så ud til, at der blev taget sig godt af alle med masser af mad, god service og altid fyldte glas! J

Vi vil give jer de varmeste anbefalinger til alle vi taler med.

P.s. Vi er jo ret begejstrede for rødvinen (Terre Rare Carignano del sulcis riserva 2007) og har nu også et sentimentalt forhold til den. Så jeg vil høre dig, og vi evt. kunne købe en kasse gennem jer til fornuftige penge? (Vi kan således bare afhente hos jer og betale direkte eller overføre til konto)

 Dennis Hyldgaard Eriksen

Bryllup 25.05.2013

Kære Ralf

Vi siger tak for en super fest, maden var helt i top og serveringen var super god. Vores gæster nød hvert et minut og har kun haft rosende ord at sige om festen. Receptionen gik over alt forventning, alle gæsterne var glade og tilfredse. så alt i alt en dejlig fest i skønne og smukke rammer og med en super betjening:-)

Peter og Hanne Glem

Bryllup 18.05.2013

Kære Ralf og Ole

Netop hjemkommet fra en fantastisk bryllupsrejse til Cuba vil vi gerne takke jer for et fabelagtigt arrangement. Vi var simpelthen så glade for festen, middagen mv. – og det samme gælder for alle de tilbagemeldinger vi indtil nu har fået fra vore gæster. Det hele kørte – udover tidsplanen men det skyldtes jo nogle af talerne. Og alligevel formåede vi at rejse os fra bordet i rimelig tid. Maden og vinen var perfekt. Der var varmt men gæsterne hyggede sig vildt på terrassen og der var alligevel godt gang i dansegulvet. Så alt i alt var vi ovenud glade og tilfredse med at vores bryllup blev holdt hos jer. Nu er der 2 1/2 år til min 50 års fødselsdag, og det kan meget vel være, at jeg kommer tilbage herom.

 Mona og Jan

Catering 22.03. 2013

Hej Ralf

Vil bare lige sige tak for i går. Vi er super tilfredse med arrangement som I stod for. Det hele forløb planmæssigt og afslappet. Mad og personale(Jack), supert.!! Meget professionelt.

Lizzie Andersen

Bryllup 09.03.2013

Kære Ralf, Ole og det øvrige personale,

Tusind tak for en fantastisk bryllupsfest på Skovshoved Hotel den 9. marts 2013. Vi havde en fuldstændig vidunderlig bryllupsdag, hvor mange store og små ting bidrog til at gøre den helt igennem fantastisk – ikke mindst bryllupsfesten hos jer. Personalet på hotellet var utroligt serviceminded, med på lidt sjov, alt fungerede perfekt og I levede helt op til jeres slogan – lige i vores ånd. Vores gæster havde det utroligt sjovt og har kaldt vores bryllup for et drømmebryllup og rost det til skyerne. Maden og vinen var et kapitel for sig, kammuslingerne var sprøde og lækre uden på og bløde og lækre inden i og smagte svagt af blomkålstilbehøret, kødet og tilbehøret var utroligt lækkert og chokoladevariationen, aftenens højdepunkt, var perfekt sammensat. Både rød- og hvidvin var utroligt lækre og passede perfekt til maden. En frankmand bemærkede i øvrigt at dessertvinen var den eneste røde vin man med stor succes kunne servere til chokolade. Så tag denne ros til jer og vi ses en anden gang.

Jessica og Morten


Middag den 27. januar 2013

Det var et herligt måltid. Min hummerbisque og foie gras var lige i øjet. Min kones muslinger var de bedste, hun har smagt i lang tid. De danske oste – herlige med dejlig ristet rugbrød. Profiterolles og æbletrifli ligeledes helt OK. En dejlig flaske Hugel Riesling og en Leoville P. 1995 var fint tempereret – og voksede i glasset efterhånden som middagen skred frem. Betjeningen og modtagelsen var perfekt.

Per Pallesen

Julefrokost 14.12.2012

Kære Ole og Ralf

Mange tak for et godt og velforberedt arrangement i fredags! Vi har fået utroligt mange positive tilbagemeldinger på arrangementet, og det var en stor fornøjelse for os, som arrangører, at alt spillede til punkt og prikke, så stor ros til jer :-)

Vibe Grundsøe

Julefrokost 30.11.2012

Hej Skovshoved Hotel

Tak for en konge aften, alt personale gjorde det fantastisk, og et specielt tak til Ralf, som i den grad gjorde en ekstra indsats følte vi. Ros og anerkendelse til alle, vi kan kun give jer den bedste anbefaling.

Martin Østerby

….ah, men: jomfruhummere i syltede græskar, græskarskum, ristede græskarkerner og en consomme, som jeg ikke tror, jeg nogensinde glemmer. Maskulin rib-eye (bedste kød længe: mere mørt end mørt og rigtig smag, også af grill). MED totalt i orden bearnaise og ditto frittes. Klassisk creme brûlée. Iskold med korrekt lun karamel, der har lyden som for tynd is. Jeg er glad. Godnat fra mit yndlingshotel!

Anne Larsen

“Whenever in Denmark, I can safely say that Skovshoved Hotel is my home away from home, I have always been received with all good atmospheres and a fine welcome. With new ownership on board, the hotel is in a fine renewed condition, and having lived in France for more than two decades, I can safely say – the restaurant is among the best I have been at. So go and stay”.

Paul Gamel

Barnedåb 26.08.2012

Hej Ralf

Vi vil gerne sige tak for en dejlig brunch og eftermiddag i søndags ifbm vores datters barnedåb, maden var perfekt og servicen i top.

Lotte & Martin

Bryllup 11.08.2012

Kære Ralf, 

Vi vil bare udtrykke vores dybeste taknemmelighed for en fantastisk fest!!! Det hele klappede som det skulle. Maden var fantastisk – både præsentation og smag, og ligeså med de tilhørende vine.

Personalet var uovertruffen! Vi har kun fået god feedback fra vores gæster om, at det var et meget opmærksomt og hensynsfuldt personale. Glassene var konstant fyldte og serveringen foregik praktisk talt usynligt. Selv da bandet gik på var der friske holdninger og altid et smil når man kom op i baren. Et STORT tak til personalet!

 Alt i alt havde vi en fantastisk dag, aften og nat; og dette skyldes ikke mindst jeres høje service niveau og lækre mad. Vi anbefaler jer gerne til andre når vi bliver spurgt!

Camilla & Leslie Schouv Hess

Bryllup 04.08.2012

Kære Ralf (og resten af personalet på Skovshoved Hotel)

1000 tak for at I var med til at gøre vores bryllup d. 4/8-12 til en helt fantastisk og uforglemmelig aften. Ralf, det har fra starten været så fedt at arbejde sammen med dig, om forberedelserne til vores store dag. Du solgte stedet til os på en meget overbevisende måde, og vi havde meget høje forventninger til selve dagen…. De forventninger blev langt mere end opfyldt!!!Det er så fedt at opleve den stolthed og seriøsitet, som I alle på hotellet arbejder med. I præsterede at blæse vores gæster helt omkuld, både med jeres betjening og med maden. Vi har så mange positive ting at sige om jer, og vi ved ikke hvor vi skal begynde, men I og jeres hotel er fantastisk. Vi glæder os meget til de mange fester og hyggelige middage, vi vil holde hos jer i fremtiden.

Camilla og Jakob

Bryllup 30.06.2012

Hej Ralf
 
Tusind tak for en fantastisk fest i lørdags. Dagen overgik langt vores forventninger :) Og tusind tak til dig og hele Skovshoved Hotel – det var super mad, super vine, super betjening, super rammer. Alt gik op i en højere enhed. Mette skal samtidig have en stor tak – hun sørgede for at hele dagen og aftenen forløb til UG!
Jeg håber vi en dag for mulighed for at holde endnu en fest på Skovshoved.

Hr & Fru Hein Krogh 😉

Bryllup 09.06.2012

Kære Ralf

Vi vil gerne sige dig og Skovshoved Hotel en meget stor tak for et fantastisk arrangement. Vi havde en helt igennem fantastisk oplevelse af vores frokost bryllup med velkomst, vine, menu som lovet, alt forløb som aftalt og vi og vores gæster havde en oplevelse af at være gæster i centrum på Skovshoved Hotel. Vi har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger fra vores gæster og Dorte og jeg er rigtig glade for at vi valgte at afholde vores bryllup i jeres skønne lokaler med jeres super professionelle personale.

Hils din stab og sige tusinde tak for en uforglemmelig dag.

Dorte & Klaus Mikkelsen

Catering 09.06. 2012

Kære Ralf

Jeg vil bare lige sige tusind tak for et super arrangement – maden var i top, og Jack og Louise var en fornøjelse at have på besøg, du må endelig hilse dem mange gang og sige tak!

 Pernille Rosling

Barnedåb 22.04.2012

Vil bare lige sige, at vores arrangement i søndags var rigtig godt. Det var super god mad, super god service og jo et fantastisk sted. Og vinen – både rød og hvid – var helt perfekt. Så rigtig godt, at vi fulgte dit råd ! Fra gæsterne har der også kun være positive tilbagemeldinger. Helt klart et sted jeg vil anbefale til andre.

Lizette Kjellerup

Barnedåb 12.02.2012

Kære Skovshoved Hotel

Jeg og min familie vil blot sige tusinde tak for en skøn aften i jeres meget smukke rammer på Skovshoved Hotel. Servicen, maden og jeres imødekommenhed har gjort til at vores barnedåb blev til en dejlig og mindeværdig dag – af hjertet tak til jer alle.

Sine Svendsen

Fødselsdag 11.01.2012

Kære Skovshoved Hotel

Tak for en uforglemmelig aften på jeres skønne hotel, og ikke mindst sammen med et personale som er så kærlige mod alle gæster

Ghita Nørby

Fødselsdag 29.10.2011

Kære Skovshoved Hotel

Tak for en meget vellykket fest og godt styr på tingene fra jeres side af. Jeg vil anbefale jer i andre sammenhænge.

Palle Fogtdal

Bryllup 22.09.2011

Kære Ralf

Vi fik aldrig skrevet tak til dig for din enormt professionelle håndtering af vores bryllup. Thea og jeg er så glade og lykkelige over, at vi valgte at holde vores bryllup hos jer. Vi må tilstå at alt bare var 200 % perfekt. Hyggelige omgivelser, Topprofessionel håndtering, super lækker mad og generelt bare søde mennesker. Du må endelig hilse alle jeres ansatte som var med til, at gøre vores dag/aften/nat til den bedste dag i vores liv. Vi lover jer, at vi skal alt hvad der står i vores magt for, at anbefale jer til dem vi kender. Pas godt på dig selv.

Thea & Thomas Søndergaard

Bryllup 17.09.2011

Kære Ralf

Vi vil gerne sige tusind tak for et helt fantastisk og gennemført arrangement, da vi afholdte vores bryllupsfest på Skovshoved Hotel d. 17. september 2011. Vi havde en uforglemmelig dag og aften med de perfekte rammer. Du og resten af holdet optrådte utroligt professionelt og der var styr på tingene, så det blev en super aften både for os og alle vores gæster. Maden var helt i top og det var nogle gode vine du havde fundet frem til :-)

Marlene og Allan

Bryllup 03.09.2011

Kære Ralf

Tusinde tak for sidst. Det var en absolut Fantastisk dag / aften og jeg kan ikke beskrive, hvor glad jeg er for hele forloebet. Alt koerte fuldstaendig fejlfrit og selv den gamle Hans Beck Thomsen var meget meget imponeret :) Vi har modtaget tonsvis af takke mails hvor alle er totalt eninge om at det var en fantastisk fest. Vi er alle og saa dybt imponeret over maden, det var virkelig flot og hysterisk godt gaaet til saa mange mennesker. Du maa meget endelig hilse koekken og serverings personalet og sige hjertens tak for alt deres haardt arbejde, de var med til at goere vores store dag helt perfekt. Du har bare vaeret en stjerne i gennem alt. Gennemfoert til mindste detalje, jeg glemmer ikke da jeg lige var nede og faa en sniger cigaret, hvor du havde en mint med til mig, top tjekket! Tusinde tak for alt dit haarde arbejde, vi kunne ikke have gjort det uden dig. Vi glaeder os til vi en dag skal fejre en anden stor begivenhed hos jer, det er absolut ikke sidste gang vi holder noget hos jer. Jeg foeler mig naesten helt hjemme paa hotellet :) ubeskrivelig fantastisk! Vi ses forhaabentlig snart igen.

Josephine & Jakob

Bryllup 06.08.2011

Kære Ralf

Først og fremmest tusinde tak for en fantastisk aften Melissa og jeg aldrig vil glemme. Vores gæster har enstemmigt givet udtryk for at aftenen overgik alle forventninger selvom de på forhånd var høje. Maden, lokationen, serveringen, stemningen, ja alt hvad der havde noget som helst med festen at gøre var helt og aldeles outstanding. En særskilt tak for jeres meget elegante håndtering af vores lille kjolekrise før middagen:-). Hele forløbet fra vi mødte dig første gang på bryllupsmessen har været helt perfekt. Vi har hele tiden følt vi var i trygge hænder hos dig og dit personale, og vi har slet ikke følt at vi har skullet bekymre os det mindste om aftenens forløb i en periode med rigeligt andre gøremål. Og tusinde tak for den fine ekstra bar du arrangerede for os da festen var slut. Alt i alt kunne vi ikke have ønsket os et bedre arrangement og vi sender vores varmeste anbefalinger af Skovshoved Hotel ud i verden. Du leverede et arrangement med klasse, elegance og stil.

Melissa og Morten Nyholm

Barnedåb 06.08.2011

Hej Skovshoved Hotel

Vil bare sige 1.000 TAK for et fantastisk arrangement, lørdag den 6. august til brunch. Fra begyndelsen til enden, var jeres søde personale på tæerne, for at alle skulle have det godt, jeg følte mig i meget trygge hænder. Brunchen var helt fantastisk og meget anderledes. Man kunne virkelig se, at der var ”kælet” for detaljerne. Lækker frugt, ost, brød – ja, det hele var lækkert. Gæsterne har givet udtryk for samme begejstring både med hensyn til personale og brunch.

Mona Binger

Bryllup 30.07.2011

Kære Ralf

Maja og jeg har under hele forløbet, op til brylluppet, begge haft en dejlig fornemmelse af tryghed og tillid til jer. I har været utroligt god til at lytte til vores ønsker og været imødekommende på en måde så vores ideer kunne kombineres med jeres koncept. Dette er vi meget taknemmelige for. Dertil har det også været tydeligt at i har “afkodet” os godt i forhold til stil, smag og holdninger. Der har desuden altid været god respons fra dig på vores henvendelser. Vi har aldrig været i tvivl om at I har vægtet vores arrangement(som er af så høj betydning for et brudepar) rigtig højt.

Maja og Morten Bjerrehus

Firma jubilæumsfest 17.06. 2011

Kære Ralf

3M´s 50 års jubilæumsfest den 17. juni var en stor succes, ikke mindst takket være dig og dit veloplagte personale, som fik det hele til at fungere perfekt og stemningen til at syde. Vi nød alle en skøn sommeraften i dejlige omgivelser og ikke mindst terrassen og udsigten over Øresund. Maden var spændende og utraditionel – præcis som vi ønskede det, og slush ice shotsene var simpelthen et hit. Det opdagede i sikkert også! Tak for det. Og tak fordi I gjorde vores jubilæumsfest til en helt uforglemmelig fest.

Lone Laurberg & Anne Lindbo

Barnedåb 12.06.2011

Kære Ralf & personalet på Skovshoved hotel,

Hele familien Bech Laugesen ønsker at sende jer en stor tak, i forbindelse med vores barnedåb hos jer d 12. juni, som overgik alles forventning :O)
Det kompetente og imødekommende personale sørgede for at holde serviceniveauet højt, og maden var udsøgt og meget meget lækker.
Dette lagt sammen med den helt fantastiske atmosfære og stemning, man finder og ikke mindst mærker, når man træder ind på det gamle badehotel, gjorde vores dag til noget ganske særligt. Tusind tak skal I have :O).

Anja & Simon Bech Laugesen

Konfirmation 11.06.2011

Hej Ralf

Jeg vil bare lige sige mange tak for en god fest i søndags. Det hele gik fint, og vi har fået mange gode tilbagemeldinger på sted og mad. Det er vi glade for ! ‘Nu er vi klar til at booke igen til lillesøsters konfirmation :o) Det bliver i april/maj 2015, så når jeg kender en endelig dato, så lader jeg lige høre fra mig !

Indtil da vil vi komme forbi og nyde et glas vin eller en middag i ny og næ for at nyde den gode atmosfære hos jer.

Tak igen for din hjælp og fleksibilitet.

Dorte Hendel Møller

Konfirmation 22.05.2011

Hej Skovshoved Hotel

Vi vil gerne takke for en fabelagtig middag og konfirmationsdag hos jer i søndags. Menuen og tilhørende vine var aldeles suveræne, tak for dit forslag hertil. Menuen holdt helt igennem”.

Lars Henriksen

Bryllup 14.05.2011

Kære Skovshoved Hotel

Det var et pragtfuld bryllup, vores venner og familie har meldt tilbage at festen var til et 12-tal. Maden var exceptionel, vinene var dejlige og hele logistikken fungerede super fint.

Marianne og Bjarne Steen Jensen

Fødselsdag 22.01.2011

Kære Ralf og Skovshoved Hotel

Vi var overordentlige tilfredse med arrangementet. Lige fra første kontakt har vi følt os virkelig godt behandlet og følt, at I lagde vægt på at lytte til os og vore ønsker og derefter føre dem ud i livet. Aftenen forløb fantastisk godt, og det var i høj grad også jeres fortjeneste. Maden var virkelig god og servicen i top”.

Bente Flint Sørensen

Catering 06.07.2010

Kære Ralf,
Vi vil gerne takke dig og teamet for en rigtig dejlig og meget vellykket aften i lørdags. Vores gæster og vi nød aftenen fuldt ud, idet alt forløb perfekt.

Kristina Tran