Gæster om arrangementer

Herunder finder du nogle af de anmeldelser vi har fået efter arrangementer og selskaber på Skovshoved Hotel.

 

Anmeldt 19 Januar 2015 – Madsb675

”Super” Havde fødselsdags fest på hotellet. Alt gik super. Altid meget positiv og åben modtagelse i indgangen. Festen super, fint modtagelses område, super mad og service i top. Kan kun anbefales på det varmeste.

Lars og Lene Madsen

Kære Sussi

Tak for din hilsen ! Vi havde en fantastisk sølvbryllupsfest ikke mindst pga. jeres udsøgte mad og fremragende personale. Oliver,Camilla og Christian gjorde det så professionelt.Det hele klappede til perfektion,så vi kunne slappe helt af og bare nyde festen. Oliver tryllede med buffeten,som han også præsenterede for gæsterne på charmerende måde.Alle gæsterne nød de lækre retter og har efterflg. rost både råvarer og anretning i høje toner. Camilla og Christian løste opgaven perfekt med minimal instruktion. De er bare dygtige til selv at tænke og var meget kvikke og opmærksomme hele aftenen. At alt så også var ryddet perfekt op,da de sidste gæster gik,var jo bare en ekstra bonus for værtsparret. Tak endnu engang for jeres fine medvirken til vores fest,det må vi bestemt gøre igen en anden gang.

Med venlig hilsen Lars og Lene Madsen

 

Johanna & Simon

Hej Sussi, Vi er “over the top” tillfreds! Mange af vores familie og venner har vendt tilbage og takket for et fint arrangement og specifikt for at mad og sted var så godt! Igen, vi er mere end tilfreds! Tak og hils din fantastiske personale!  

Anmeldt den 24. august 2015, Jan Dan Jespersen.

Kære Sussi, Jeg blot sige tak for et rigtig godt arrangement mandag aften. Alt fungerede perfekt og vi havde en dejlig aften. Venlig hilsen | Best regards, Jesper  

Anmeldt 15. august 2015, Diana Kold Pedersen

Kære Sussi, Tak for endnu engang levering af en skøn menu til min fest. Det fungerer helt perfekt. Kokken var sød og serviceminded, han kom præcis til tiden og anrettede maden elegant. Og det smagte ligeså skønt som sidste gang. De bedste hilsner Diana Kold Pedersen