Gæster om arrangementer

Herunder finder du nogle af de anmeldelser vi har fået efter arrangementer og selskaber på Skovshoved Hotel.

Peter Schriver, oktober 2015

Ja tak – det var en dejlig dag, som forløb rigtig  godt; maden var smukt anrettet og meget velsmagende, vinen perfekt  og  betjeningen god – og så fungerede det lokalemæssigt  fint.

Tak også for et godt samarbejde op mod arrangementet- det har været fortrinligt – og vi vil ikke betænke os på at “kaste os ud” i et arrangement hos Jer en anden gang.

Jan, oktober 2015

Tak for et fremragende arrangement i lørdags. det var en fantastisk fest.

Alt kørte professionelt. Servering, mad, personale og alt var virkelig i top.

Eneste ting der smuttede var, at ganske få opdagede, at der var natmad. Der var derfor mange der sagde, at de ikke havde set natmaden. Og den forsvandt efter kort tid. Så det var lidt ærgerligt. Men bortset fra det, var alt helt perfekt.

Maria og Christian, Oktober 2015

Tusind tak :-) vi havde en super dejlig dag og alt gik lige som vi ønskede. Dejlig mad og drikke og alt var koordineret perfekt :-) tusind tak for jeres indsats, vi er meget tilfredse :-)

Eva Dimpker, 10 oktober 2015

Tak for din omsorg J Vi havde en super duperdag hos jer og maden var spændende og dejlig – Jeres personale er så dygtige og de havde bare styr på det hele – Det er rigtig dejligt når man er vært –  tak for det.

Vi kommer igen en anden gang.

 

Anmeldt 19 Januar 2015 – Madsb675

”Super” Havde fødselsdags fest på hotellet. Alt gik super. Altid meget positiv og åben modtagelse i indgangen. Festen super, fint modtagelses område, super mad og service i top. Kan kun anbefales på det varmeste.

Lars og Lene Madsen

Kære Sussi

Tak for din hilsen ! Vi havde en fantastisk sølvbryllupsfest ikke mindst pga. jeres udsøgte mad og fremragende personale. Oliver,Camilla og Christian gjorde det så professionelt.Det hele klappede til perfektion,så vi kunne slappe helt af og bare nyde festen. Oliver tryllede med buffeten,som han også præsenterede for gæsterne på charmerende måde.Alle gæsterne nød de lækre retter og har efterflg. rost både råvarer og anretning i høje toner. Camilla og Christian løste opgaven perfekt med minimal instruktion. De er bare dygtige til selv at tænke og var meget kvikke og opmærksomme hele aftenen. At alt så også var ryddet perfekt op,da de sidste gæster gik,var jo bare en ekstra bonus for værtsparret. Tak endnu engang for jeres fine medvirken til vores fest,det må vi bestemt gøre igen en anden gang.

Med venlig hilsen Lars og Lene Madsen

 

Johanna & Simon

Hej Sussi, Vi er “over the top” tillfreds! Mange af vores familie og venner har vendt tilbage og takket for et fint arrangement og specifikt for at mad og sted var så godt! Igen, vi er mere end tilfreds! Tak og hils din fantastiske personale!

Anmeldt den 24. august 2015, Jan Dan Jespersen.

Kære Sussi, Jeg blot sige tak for et rigtig godt arrangement mandag aften. Alt fungerede perfekt og vi havde en dejlig aften. Venlig hilsen | Best regards, Jesper

Anmeldt 15. august 2015, Diana Kold Pedersen

Kære Sussi, Tak for endnu engang levering af en skøn menu til min fest. Det fungerer helt perfekt. Kokken var sød og serviceminded, han kom præcis til tiden og anrettede maden elegant. Og det smagte ligeså skønt som sidste gang. De bedste hilsner Diana Kold Pedersen