Gæsterne om Restauranten

Læs udvalgte anmeldelser af vores restaurant herunder. — 13. september 2014 Nu er niveauet 100% – I har altid været gode, søde og hyggelige – men i aftes var præcisionen på både mad og service faktisk 100% Meget imponerende, i betragtning af at restauranten var godt besøgt og at der var 80 til bryllup. Ventetiden på maden var også helt perfekt. Wow

Leon Birdi

— Hej Skovshoved Hotel Sjældent har vi været på en restaurant hvor så mange retter på et menukort har fristet os. Det fik den betydning at vi faktisk overhovedet ikke på noget tidspunkt bestilte samme ret. Alle retter samt Pinot  Noir 667 var rigtig rigtig gode… En virkelig god og anbefalelsesværdig middag!

Philip Schack Adm. direktør / CEO

— Kære alle, Ditte og jeg nød vores nytårsmiddag i går aftes hos jer på restauranten, og vi vil gerne takke alle for en sublim aften på alle mulige måder. Middagen var fantastisk!!! Vin-menuen var perfekt afstemt til menuen !!! Personalet var en fryd, venlige, smilende og særdeles service mindede – PERFEKT! Tak og stor ros til jer alle for en FLOT aften. RIGTIG GODT NYTÅR De bedste hilsner og på gensyn i 2013

Ditte & Torben  

Middag i restauranten 27.08.2013 Vil blot fortælle dig, at ledelsen i NCC var meget glade for arrangementet hos jer. De kaldte det et ‘lige i øjet’ arrangement :) Alt havde været perfekt!

Camilla Frank

Middag den 27. januar 2013 Det var et herligt måltid. Min hummerbisque og foie gras var lige i øjet. Min kones muslinger var de bedste, hun har smagt i lang tid. De danske oste – herlige med dejlig ristet rugbrød. Profiterolles og æbletrifli ligeledes helt OK. En dejlig flaske Hugel Riesling og en Leoville P. 1995 var fint tempereret – og voksede i glasset efterhånden som middagen skred frem. Betjeningen og modtagelsen var perfekt.

Per Pallesen

— ….ah, men: jomfruhummere i syltede græskar, græskarskum, ristede græskarkerner og en consomme, som jeg ikke tror, jeg nogensinde glemmer. Maskulin rib-eye (bedste kød længe: mere mørt end mørt og rigtig smag, også af grill). MED totalt i orden bearnaise og ditto frittes. Klassisk creme brûlée. Iskold med korrekt lun karamel, der har lyden som for tynd is. Jeg er glad. Godnat fra mit yndlingshotel!

Anne Larsen

—