Teambuilding

teambuilding2

På og ved Skovshoved Hotel er der et bredt udvalg af muligheder for teambuilding. Hvis der er behov for det kan vi naturligvis sørge for både middag, fest og overnatning i forbindelse med et af nedenstående events.

 

Sejtur på Øresund

Skovshoved Hotel samarbejder med Danish Schooner Charter i Helsingør, med mere end 50 sejlskibe. Vores gæster har mulighed for, at holde møde på fastlandet, for derefter at spadsere 100 meter til Skovshoved Havn, hvor et dejligt træskib ligger til kaj. Sejlturen kan indeholde en fisketur, sightseeing, frokost eller middag, eller arrangeres som tema-tur. Prisen afhænger af deltagerantal og arrangementets indhold. Kontakt os på reception@skovshovedhotel.com eller tlf. 3964 0028 for at forespørge et arrangement.

 

Picnic i dyrehaven

I godt vejr kan Skovshoved Hotel tilbyde et heldagsmøde med frokost i Dyrehaven. Deltagerne cykler i Dyrehaven på hotellets Kronan cykler (vi har 6 stk.) eller vores nye el cykler. Her mødes vi ved den røde låge og afleverer luksus picnickurve og tæpper. Kurvene indeholder dejlig frokost, drikkevarer efter aftale, kaffe/the samt kage. Kurvene afhentes af hotellet og deltagerne kan cykle tilbage til mødet efter en dejlig, afslappende tid i naturen. Turen kan også arrangeres i hestevogn eller i bil.

 

Midgaard event

Skovshoved Hotel arbejder sammen med Midgaard Event som kan sørge for at dit næste arrangement bliver en oplevelse ud over det sædvanlige. De leverer events med fællesskab, uanset om det er mellem medarbejdere, mellem leverandører og kunder eller blot jer der vil have en god oplevelse sammen. Ved at kombinere teamwork og storytelling, skaber de motiverende events. Med Midgaard Event som eventbureau er det ikke passiv underholdning, hvor gæsterne blot er publikum. De leverer aktive oplevelser, hvor I er hovedpersonerne, uanset om I skal gamble på casino i bedste James bond stil, være heltene der opklarer mordet, finde den stjålne kuffert eller befri eventyrskoven for trolden.