Lækker gourmet til festen nytårsaften 2014

nytårsaften 2014Skovshoved Hotel giver dig muligheden for at bringe velsmag til fejringen af årets sidste dag og begyndelsen på det ny. Lad nytårsaften 2014 blive en speciel oplevelse med lækker gourmet, der byder på gode smagsoplevelser, for både børn og voksne.

Kun de færreste kan fejre nytårsaften 2014 på Skovshoved Hotel, men det er muligt at få vores nytårsmenuer leveret.

Lad Skovshoved Hotel levere maden til jeres nytårsaften 2014

Skovshoved Hotel er, blandt anmeldere og andre madkendere, kendt for at levere lækker gourmet til en god pris. Det er også tilfældet med vores nytårscatering.

Din nytårscatering kommer med anvisninger den sidste tilberedning og tips til anretning. Derved kan du hurtigt skabe et overblik, der gør dig i stand til at slappe mere af og koncentrere dig om at nyde dagen med familie og venner.

Hold nytårsaften 2014 på Skovshoved Hotel

Hvis du er blandt de heldige der får bord på Skovshoved Hotel, nytårsaften 2014, byder vi velkommen til vores hotel og restaurant beliggende i de skønneste naturomgivelser, blot 7 kilometer fra København centrum. Vores idylliske beliggenhed er blandt hovedstadsområdets mest eksklusive og snor sig ret langs havet.

Skovshoved Hotel er kåret som værende blandt Europas fem bedste små hoteller, mens vores restaurant har opnået anbefalinger som ”Bib Gourmand” de seneste 3 år i Guide Michelin. Vores selskabslokaler kan huse op til 180 personer.

Til at sørge for de gode gastronomiske oplevelser på din nytårsaften 2014 har vi et dygtigt hold af kvalitetsbevidste kokke. Køkkenet ledes af Philippe Houdet, som med en baggrund fra flere Michelin klassikere har stor erfaring inden for finere fransk madlavning.

Stilen er fransk gourmet krydret med moderne elementer og inspireret af sæsonbetonede råvarer. Nytårsmenuen sammensættes specielt med mulighed for flere klassikere.

Nyd festen i vores skønne omgivelser og atmosfære eller få lækker gourmet leveret til dig. Uanset hvad du vælger, får du altid herlig velsmag og god service

Gør din fest til en uforglemmelig oplevelse med velsmagende gourmet til rimelige priser. Vi leverer altid god service med stor faglighed.

Kontakt os med din bestilling på tlf. 39 64 00 69.