Nytårsaften menu 2014 – Catering eller i huset?

nytårsaften 2014Skovshoved Hotel gentager de forrige års succes med en 3 retters “ud af huset” menu til nytårsaften.

Skal du have gæster, men synes at en 3 retters menu virker lidt uoverskueligt, laver vi menuen til jer.

Menuen afhentes på Skovshoved Hotel mellem kl. 14-15 og betales på dagen.

Maden leveres i engangsemballage og med udførlig beskrivelse af den sidste klargøring og tilberedning.

 -

Menuen består i år af

Nytårstorsk i terrine, fennikel salat, hummer mayonnaise

Oksefilet, Pommes Anna, svampesauté, savoykål og timiansauce

Chokoladekage med syltede pære, vaniljecreme

-

Ud af huset a 345,- per person

Tilkøb af 3 slags oste a 55,- per person

-

forudbestilling er en nødvendighed.

-

Klik her for informationer om at holde Nytårsaften på Skovshoved Hotel