Nytårsaften 2014

Nytårsaften på Skovshoved Hotel

Kom og nyd årets sidste dag i skønne og festlige rammer.

 

 

Vores køkkenchef Philippe Houdet & restaurantchef Peter Fagerland

har sammensat en skøn nytårsmenu – med afstemte passende vine.

Menu a 995,- per person & vinmenu a 595,- per person.

Vi serverer snack og champagne i loungen fra 17:30

og viser HM Dronningens Nytårstale kl. 18:00.

Det er muligt at gå til bords fra 17:30-19:30 efter eget ønske.

 

Appetizers

Nytårstorsk i terrine og Baerii Caviar

Hummer, kartofler, kryddeurtesalat og skaldyrssky

Due “Rossini´´

Brillat-Savarin ligesom en “Mac-Do´´

Chokoladevariation med syltede pære og pæresorbet

 

Kranskage og champagne “to go” kl. ca. 23:30

- Det er selvfølgeligt muligt at fortsætte aftenen i loungen.

Værelser i forbindelse med agreementet tilbydes til speciel pris a 1435,-

- for et dejligt dobbelt værelse inklusiv morgenmad.

-

Klik her for informationer om årets nytårsmenu ud af huset