Restaurant i København, velsmagende og sæsonbetonet fransk gourmet

Lækker restaurant i København, det vil sige lidt udenfor nær KlampenborgFå en velsmagende gastronomisk oplevelse på en charmerende restaurant i København med fransk gourmet på menukortet. Vores franske stil inspireres af sæsonernes danske råvarer. Således byder vores a la carte menu altid på stor variation, og retterne kreeres af de mest friske ingredienser. Vi overpynter ikke maden, men tilsmager den i stedet. Netop den gode smag prioriteres altid højest, en kilde til evig innovation.

Du finder vores restaurant på Skovshoved Hotel i København. Vores anerkendte hotel er lokaliseret i hyggelige omgivelser på Strandvejen i gåafstand fra Dyrehaven og med gode forbindelser til centrum. Hotellets og restaurantens stil er på én og samme tid klassisk hygge og moderne eksklusivitet.

Hotellet er kåret som et af Europas fem bedste små hoteller, ligesom vores restaurant anbefales i Guide Michelin som ”Bib Gourmand” – et godt spisested i København med rimelige priser.

Den daglige ledelse af vores restaurant varetages af Philippe Houdet. Han har mangeårig erfaring med det franske køkken og har kokkereret i flere Michelin restauranter, både i Frankrig og København.

Få massevis af forskellige smagsindtryk med anretninger i forretsstørrelse

Som restaurant i København, med franske specialiteter på menuen, ved vi, at konkurrencen er hård. Vi adskiller og udmærker os fra de fleste af vores konkurrenter på flere punkter. På Skovshoved Hotel behøver du eksempelvis ikke at betale en urimelig pris for at opleve gourmet. Derudover leveres vores anretninger i portioner af forretsstørrelse, så det er muligt at komme godt omkring i det franske køkken, uden at regningen bliver urimelig stor.

Servicen er altid i top, og vores kyndige vineksperter kan hjælpe med at vælge gode vine fra vores omfattende vinkort.

Vi tilbyder gourmetcatering samt specielt sammensatte menuer på visse mærkedage. Skovshoved Hotel kan ligeledes huse selskaber på op til 180 gæster.

Skovshoved Hotel åbner dørene for en velsmagende gastronomisk oplevelse i hyggelige omgivelser. Bestil bord online eller kontakt os per telefon og hør nærmere

Oplev god fransk gastronomi til rimelige priser. Vi byder velkommen i hyggelige omgivelser og tager dig på en kulinarisk rejse.

Bestil bord online eller kontakt os på tlf. 39 64 00 69.