Aftenrestaurant

 

Snacks

Oliven i god olivenolie 35,00 kr.
Friterede rodfrugter med eddikepulver 35,00 kr.
Saltede nødder 35,00 kr.
30 g. Baerii Caviar med créme fraiche, rødløg og blinis 385,00 kr.
Jamón Ibérico 85,00 kr.
Charcuterie 95,00 kr.

A la carte

Børn

Grøntsags stave med dip 45,00 kr.
Stegt unghane med pommes frites og ketchup 75,00 kr.
Pandekager med vaniljeiscreme 65,00 kr.

Som menu 170,- pr. person

A la carte menu

Aften

Varm gedeost i sprød dej med salater og umodne ferskner 85,00
Glaserede snegle med blomkål, hestebønner og saltede mandler 85,00
Dampede blåmuslinger i bouillon med agurk og persille 110,00
Rimet kammusling med grønne æbler, dildolie, peberrod og rugbrødstuille 135,00
Hummer med danske kartofler, brøndkarse og røget mayonnaise 155,00
Rørt lakstatar på smørstegt crouton og sprøde salater 120,00
Stegt havbars med friskbællede ærter, karotter og bouillabaisse 145,00
Grillet slethvar med forårsløg, estragon, jordskokker og sauce beurre blanc 145,00
Stegt foie gras med ferskner, figner og Cabernet Sauvignon eddike 145,00
Terrin af sprængt svineskanke med foie gras, artiskokker, kørvel og revet trøffel 135,00
Stegt og confiteret vagtel med løgvariation og sommerkål  135,00
Klassisk rørt tatar af okse på smørstegt rugbrødscrouton og sprøde salater 110,00
Langtidsbraiseret kalvespidsbryst med røget marv og spæde beder 120,00
Grillet oksemørbrad med svampekroket og rødvinssauce 155,00
Stegt sommerbuk med sommergrønt, sellericreme tilsmagt lakrids og timiansauce 155,00
Europæiske oste med smørristet rugbrød og honning 110,00
Citrontærte med økologiske citroner 85,00
Kærnemælkskoldskål med friske hindbær og yoghurt sorbet 85,00
Hvid chokoladecreme med brombær, skumfiduser og lakridsiscreme 85,00
Varm chokoladekage med gianduja iscreme 85,00
———–

Alle retter er serveret i forretsstørrelse – vi anbefaler 3-5 retter

———–