Kongernes Nordsjælland byder på kulturoplevelser

Gør julebordet komplet med lækker julemad ud af huset fra Skovshoved Hotel

I det smukke og historiske Nordsjælland venter der masser af oplevelser lige om hjørnet. Her finder man både gourmetmad, rig kultur, smuk natur og fantastiske sportsaktiviteter under åben himmel og på bølgende hav. Kongernes Nordsjælland er med andre ord et mekka for ekstraordinære seværdigheder, og restauranterne i Nordsjælland er i en liga for sig selv.

Restaurant i Nordsjælland kombineret med fantastiske kulturoplevelser

image

Menu

Læs om de gastronomiske oplevelser i vores menukort

Læs mere...
image

Teatermenu

I samarbejde med Bellevue Teatret tilbyder Skovshoved Hotel en menu

Læs mere...

På Skovshoved Hotel kombinerer gæsterne ofte et besøg på vores gourmetrestaurant med en tur i teateret eller en tur på Louisiana, og det er en ideel måde at opleve Kongernes Nordsjælland på. Således får man både en lækker gourmet- og kulturoplevelse – i én og samme vending.
Restauranten på Skovshoved Hotel bliver dagligt ledt af restaurantchef Phillippe Houdet, som har arbejdet på adskillige Michelin-restauranter bl.a. Tour-d’Argent i Paris, Kong Hans og Pierre André i København. Filosofien på Skovshoved er at skabe gourmetmad med passion og respekt for sæson og råvarer. Menuen bliver ændret efter sæsonens udbud af råvarer, og man kan nyde maden med udsigt til Øresund. Restauranten går op i at møde gæsten i øjenhøjde og med en varm, personlig service. Restauranter Nordsjælland har meget at byde på, og Skovshoved Hotel er et godt bud på en lækker gourmetoplevelse.

Der er en del forskellige kulturoplevelser at vælge imellem i Kongernes Nordsjælland, som man kan kombinere med et restaurantbesøg på Skovshoved Hotel. Louisiana Museum of Modern Art (i daglig tale ”Louisiana”) er blot en af dem, men i særdeleshed også et værdigt bud på en rig, og næsten royal, kulturoplevelse. Louisiana har en imponerende fast samling af kunstværker af bl.a. Picasso, Yves Klein, Lichtenstein, Bill Viola, Miró og mange flere.

Museet har meget at byde på og fokuserer på at kombinere mange forskellige udtryk og kunstarter, hvilket gør et besøg på Louisiana helt unikt. Museet er internationalt kendt, og anerkendt, og har foruden sin imponerende faste samling helt unikke udstillinger. Louisiana har bl.a. huset udstillinger med Yoko Ono, David Hockney, Olafur Eliasson, Max Ernst og et utal af andre verdenskendte kunstnere. Gør son andre og tag en heldagstur på Louisiana med frokost på Louisiana efterfulgt af en afslappende gourmetmiddag på Skovshoved.

Overvej også en overnatning på Skovhoved Hotels charmerende værelser med udsigt til Øresunds blå nuancer, som i sig selv er et kunstværk. Restauranter Nordsjælland kan meget, men på Skovhoved Hotel kan vi lidt mere! Vi er eksperter i at sammensætte en oplevelse skræddersyet til dig og dine ønsker.

Der er et hav af oplevelser, der venter dig i Kongernes Nordsjælland, og på Skovhoved Hotel kan vi hjælpe dig fra idé til eksekvering. Overrask fx din elskede med en kombination af teater, kultur og gourmetmad i kombination med et ophold på hotellet. Kontakt os i dag og hør mere om mulighederne.

Foruden Louisiana kan I også vælge at kombinere et gourmetophold på Skovshoved Hotel med en tur på Bellevue Teatret, hvor nogle af Danmarks, og Nordeuropas, mest interessante forestillinger finder sted. Tidligere forestillinger på Bellevue Teatret har været alt lige fra Det Brune Punktum, Carmen og Rytteriet 2 til den populære Shakespeares Samlede Værker. Måske kan I nå at opleve den ekstremt anmelderoste opsætning af Vladimir Nabokovs “Lolita” iscenesat af Alexander Kølpin og instruktør Cathy Marston. Er Bellevue Teatret ikke lige sagen, bør I overveje en tur på Karen Blixen museet eller Cirkusrevyen. Kun fantasien sætter grænser, og der er noget for enhver smag i Kongernes Nordsjælland.

Skovshoved Hotel som befinder sig i hjertet af Kongernes Nordsjælland er på mange måder en ideel indgang til alt, hvad området har at byde på. Det er i midten af alting, kun 20 minutter fra Københavns pulserende byliv og shopping og med en unik beliggenhed ned til Øresund – omringet af smuk natur. Det gør, at et ophold på Skovhoved Hotel kan kombineres med mange forskellige oplevelser og seværdigheder. På Skovshoved Hotel kan vi endvidere tilbyde et besøg på vores egen gourmetrestaurant, afholdelse af livets store fester fx konfirmationer og bryllupper, firmaevents og teambuilding og vi kan arrangere helt enestående weekendophold.

Book et besøg på Skovshoved Hotel i hjertet af Kongernes Nordsjælland

Skovshoved Hotel har mange års erfaring i at vejlede vores gæster i forhold til den perfekte kombination af oplevelser, og vi er eksperter, når det kommer til alt det, Nordsjælland har at byde på. Find mere info her:

Kontakt os i dag for at udforske de mange muligheder. Uanset om det er et golfophold, en teatertur med restaurantbesøg, en fødselsdag, en årsdag eller ”bare” et forlænget weekendophold, har vi masser at byde på, og vi sætter en stor ære i at sikre dig den bedste oplevelse.