Menukort for Restaurant Skovshoved Hotel

A la carte

Fines de Claires Østers, syrnet fløde, peberrod og caviar Fines de Claires oysters, sour cream, horseradish and caviar

150,00 DKK

Vesterhavstorsk i terrine, urteemulsion, brøndkarse og rugbrødsflager Terrine of cod, herbemulsion, watercress and ryebreadflakes

95,00 DKK

Saltet laks, glaskål, dild, rygeost og malt Salted salmon, cabbage, smoked cheese, dill, and malt

95,00 DKK

Ristet andehjerte, knoldselleri og endive salat Fried heart of duck, celleriac and endive salad

95,00 DKK

Cremet hummerbisque med hummerbrud Creamy lobsterbisque, with lobster pieces

125,00 DKK

Hønseconsommé med vintertrøffel Chicken consommè with wintertruffel

125,00 DKK

Glaseret snegle med blomkål og saltede mandler Glazed snails wth cauliflower and salted almonds

135,00 DKK

Stegt havtaske, persillerod, muslingesauce og persilleolie Fried monkfish, musselsauce and parsleyoil

185,00 DKK

Grillet pighvar, skorzonerrødder, forårsløg samt estragonsmør Grilled turbot, salsify, springonion and taragonbutter

195,00 DKK

Rørt tatar af okse på smørstegt rugbrødscrouton med sprøde salater Tatar of beef on butterfried ryebread

155,00 DKK

Stegt og confiteret due, foie gras, pære, savoykål, ingefær sauce Fried and confit of pigeon, foie gras, pear, savoy cabbage and ginger sauce

195,00 DKK

Grillet kalvefilet, jordskokker, Bordelaise sauce Grilled filet of veal, jerusalem artichoke and sauce bordelaise

185,00 DKK

Comté med revet sort trøffel og urtesalat Comté with black truffel and salad of herbs

120,00 DKK

Udvalg af Europæiske oste 3 stk Selection of european cheeses 3 pcs.

85,00 DKK

Udvalg af Europæiske oste 5 stk Selection of european cheeses 5 pcs

120,00 DKK

Crème brulée med vaniljeis Crème brulée with vanillaice

90,00 DKK

Hvid chokoladeis,  passionsfrugtsorbet og brændt marengs White chocolate, passionfruitsorbet and caramalized marengs

90,00 DKK

Citron tærte af økologiske citroner  og yoghurt-lime sorbet Lemon pie from organic lemons and yoghurt-lime sorbet

95,00 DKK

Varm chokoladekage “Caraïbes Grand Cru´´ med gianduja iscreme Warm chocolatecake “Caraïbes Grand Cru´´ with gianduja Ice

95,00 DKK

Alle retter er serveret i forretsstørrelse – vi anbefaler 3-5 retter