Romantisk restaurant København – fransk gourmet og hygge

Romantisk restaurant i København, med kærligheden fra det franske køkkenNyd en romantisk menu på Skovhoved Hotels velrenommerede restaurant i København. Med speciale i det franske køkken gør vi god brug af sæsonbetonede danske råvarer og leverer gourmet til rimelige priser. Dette giver vores a la carte menu en velsmagende friskhed samt god variation året rundt.

Skovshoved Hotel byder på charmerende omgivelser i København og huser en romantisk restaurant i vores underetage. Vi er lokaliseret på Strandvejen i gåafstand fra Dyrehaven og med gode forbindelser til centrum.

Vores yderst kvalificerede køkkenchef, Philippe Houdet, har et imponerende CV med erfaring fra flere Michelin klassikere i Frankrig og herhjemme. Hans passion for madlavning tager udgangspunkt i fransk gourmet. Han fokuserer altid kompromisløst på den gode smag, men finder ligeledes plads til kreativ tænkning og udførelse. Maden overpyntes dog aldrig, men tilsmages godt i stedet for.

Vi byder velkommen i vores restaurant i København, der danner de perfekte rammer for en romantisk frokost eller middag. Vores aftenmenu er udelukkende a la carte, mens frokostmenuen også byder på dansk smørrebrød lavet fra bunden.

Nyd en romantisk stund i gastronomiens og kærlighedens tegn på en restaurant i København med en ”Bib Gourmand” anbefaling i Guide Michelin.

Oplev mange gode smagsindtryk leveret med overbevisning samt venlig service

Som charmerende og romantisk restaurant i København, lægger vi vægt på, at der skal være god tid til at værdsætte maden. Vi giver vores gæster muligheden og pladsen til at indtage alle smagsindtrykkene og nyde hinandens selskab. Vores retter serveres således i forretsstørrelse, hvorfor I kan komme godt omkring på menukortet og stadig holde prisen på et rimeligt niveau.

Vi bestræber os selvfølgelig altid på at levere service på samme høje niveau som maden.

Af yderligere tilbud kan nævnes særlige anretninger på mærkedage samt catering og veltilpassede selskabsmenuer.

Lad kærligheden blomstre og smagsløgene glæde med et velsmagende besøg på Skovshoved Hotel. I vil blive mødt med smil og massevis af lækre anretninger

Besøg os og få en særlig gastronomisk oplevelse af Michelin standard med kæresten eller ægtefællen.

Bestil bord online eller kontakt os på tlf. 39 64 00 69.