Små hoteller København – nyd et af Europas bedste

Et af de bedste små hoteller i København - Skovshoved Hotel - Bare spørg gæsterneSkovshoved Hotel byder velkommen til et af Københavns mest eksklusive områder, hvor idylliske naturområder og Øresunds rullende bølger omgiver hotellet og danner smukke rammer for dit ophold. Vi er et af de bedste små hoteller i København.

Det er ikke bare noget vi selv siger. Vi er kåret som et af verdens mest hippe, i Condé Nast Traveller, samt et af Europas fem bedste små hoteller af International Living. Dette skyldes ikke blot vores naturskønne omgivelser, men ligeledes et højt kvalitets- og serviceniveau. ´

Vi yder en stor indsats for, at dit besøg hos os bliver en skøn oplevelse. Dette gælder, uanset om du lader dig indlogere i et af vores 22 flot indrettede værelser, afholder et selskab eller vil nyde et velsmagende måltid i vores Guide Michelin anbefalede restaurant.

Med blot 7 kilometer til København centrum er Skovshoved Hotel ideelt placeret. Du vil være i gåafstand til Dyreparken, kunne besøge flere forretningsstrøg i omegnen, samt nyde de gode bus- og S-togsforbindelser til Københavns pulserende centrum. Der er med andre ord rig mulighed for at få gode oplevelser med hjem fra dit ophold.

Gode smagsoplevelser i vores restaurants hyggelige og stemningsfulde omgivelser

Skovshoved Hotel er ikke blot blandt de bedste små hoteller i København. Vi huser ligeledes en af landets bedste restauranter, som ledes af køkkenchef, Philippe Houdet. Han har et imponerende CV med erfaring fra flere Michelin klassikere i Frankrig og København.

Philippes indflydelse på restaurantens menukort gør, at det byder på masser af velsmag. Blandt andet derfor har vi i 3 år opnået anbefalinger i Guide Michelin som ”Bib Gourmand”.

Ønsker du at besøge et af de bedste små hoteller i København? – du kan booke værelser online eller kontakte os med efterspørgsler. Vi glæder os til at give dig gode oplevelser

Du kan booke værelser online eller kontakte os med eventuelle spørgsmål og efterspørgsler.

Velkommen til Skovshoved Hotel – et af de mest hyggelige små hoteller i København.